Welkom op Mijn HSK; de eHealth omgeving van HSK!

Wegens onderhoud is tussen woensdag 8 juli 18.15 uur en woensdag 8 juli 19.15 uur het cliƫntportaal (www.mijnhsk.nl) niet of beperkt beschikbaar. U kunt in die periode niet inloggen en uw huiswerk bekijken of een test maken.
Na woensdag 8 juli 19.15 uur zal www.mijnhsk.nl weer bereikbaar zijn.

Onze excuses voor het ongemak

Hier kunt u inloggen met sms: Houdt bij het inloggen met sms uw mobiele telefoon bij de hand.


- Gebruikersnaam/wachtwoord vergeten?

- Problemen met inloggen?

Als u problemen heeft met inloggen op Mijn HSK kijk dan op onze FAQ hulp.

Om uw herstel te bespoedigen en u zo optimaal mogelijk te ondersteunen in uw behandeltraject, biedt HSK u de mogelijkheid gebruik te maken van eHealth. eHealth is het gebruik van informatie- en communicatietechnologie (ICT) ter ondersteuning of verbetering van de gezondheid in de gezondheidszorg. Het gebruik van eHealth binnen uw behandeltraject is zoals u dat van HSK gewend bent; wetenschappelijk onderbouwd en bewezen effectief.

Op Mijn HSK kunt u snel en overzichtelijk al uw afspraken inzien en/of annuleren, online testen invullen of werken aan uw werkboek. Hoe kan ik inloggen?

HSK biedt u twee manier van inloggen:

  • - Login met SMS
  • - Login zonder SMS

Inloggen zonder sms kunt u alleen als u al één keer op de behandelvestiging bent geweest. Inloggen zonder sms raden wij u niet aan vanwege privacy redenen. Inloggen zonder sms is bedoeld voor gebruikers die geen mobiel nummer hebben. Hier kunt u inloggen zonder sms.