Welkom op Mijn HSK; de eHealth omgeving van HSK!

Wegens onderhoud is tussen woensdag 27 juli 18.15 uur en woensdag 27 juli 19.15 uur het cliƫntportaal (www.mijnhsk.nl) niet of beperkt beschikbaar. U kunt in die periode niet inloggen en uw huiswerk bekijken of een test maken.

Na woensdag 27 juli 19.15 uur zal www.mijnhsk.nl weer bereikbaar zijn.

Onze excuses voor het ongemak.

Hier kunt u inloggen met sms: Houdt bij het inloggen met sms uw mobiele telefoon bij de hand.


- Gebruikersnaam/wachtwoord vergeten?

- Problemen met inloggen?

Als u problemen heeft met inloggen op Mijn HSK kijk dan op onze FAQ hulp.

Om uw herstel te bespoedigen en u zo optimaal mogelijk te ondersteunen in uw behandeltraject, biedt HSK u de mogelijkheid gebruik te maken van eHealth. eHealth is het gebruik van informatie- en communicatietechnologie (ICT) ter ondersteuning of verbetering van de gezondheid in de gezondheidszorg. Het gebruik van eHealth binnen uw behandeltraject is zoals u dat van HSK gewend bent; wetenschappelijk onderbouwd en bewezen effectief.

Op Mijn HSK kunt u snel en overzichtelijk al uw afspraken inzien en/of annuleren, online testen invullen of werken aan uw werkboek. Hoe kan ik inloggen?

HSK biedt u twee manier van inloggen:

  • - Login met SMS
  • - Login zonder SMS

Inloggen zonder sms kunt u alleen als u al één keer op de behandelvestiging bent geweest. Inloggen zonder sms raden wij u niet aan vanwege privacy redenen. Inloggen zonder sms is bedoeld voor gebruikers die geen mobiel nummer hebben. Hier kunt u inloggen zonder sms.